Bejelentkezés    Regisztrálás    2020. szeptember 28.      Keresés  
   Az Irodáról Minimize  

TOURINFORM NAGYPÁLI (8912 Hrsz.030/2.)


A Nagypáliban, 2011. áprilisban adták át a Tourinform irodát, melynek fő profilja az információszolgáltatás, de szolgáltatási köre a közeljövőben várhatóan tovább bővül. A településen a legnépszerűbb programok között szerepel a minden év augusztusában megrendezésre kerülő Nagypáli Napkorona Fesztivál, ami 3 napon keresztül fogadja a vendégeket. Hagyományőrző programmal egész évben, minden kedden és csütörtökön várják a településen a turistákat. A házi jellegű ételek megkóstolása mellett, lehetőség nyílik az íjászat, a kézművesség és a lovaglás rejtelmeinek megismerésére. A felállított jurta táborban azt is megtekinthetik, hogyan éltek hajdanán őseink. Fakultatív programként vadászati lehetőség is biztosított.
A Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentrumában egész éves kiállítás keretein belül tekinthetik meg a településre látogatók a megújuló energiák hasznosítását, valamint előzetes bejelentés alapján csoportokat is fogadnak tanulmányutakra. Idén került megvalósításra a Nagypáli lakóparkban egy gyerekek számára kialakított játszópark várral, ahová egész évben várják a gyermekes családokat.
Ezen kívül kialakításra kerül egy multimédiás információs szolgáltatás, aminek segítségével a turisták kivetítőn is megtekinthetik a különböző látnivalókat és túraútvonalakat, illetve itt előre meg is tervezhetik, hogy mit szeretnének, megtekinteni, merre szeretnének majd barangolni.
További információ: tel.: 92/694-680; e-mail: nagypali@tourinform.hu

 Nyomtat   
Kezdőlap Hírek - Közlemények Köszöntő Történelem Szervezet Események Eredmények Fejlesztések Civil szervezetek Galéria Naptár Térkép Labdarugó csapatunk Tourinform Iroda NFÖ NFÖ, PMI közzététel Zala-Menti Turisztikai Közh. Egy. Rólunk írták... Próba
(c) SimCorp, 2008-2010    Adatvédelmi leírás