Bejelentkezés    Regisztrálás    2020. szeptember 28.      Keresés  
   Az Egyesület Minimize  
Egyesületünk a Zala- Menti Turisztikai Közhasznú Egyesület valamint a Nagypáliban működő Tourinform iroda 2010-ben azért jött létre, hogy a térség (Hegyhát, Göcsej, Észak- Zala, Zalalövő és térsége) területén szervezze a turisztikai vállalkozások tevékenységét. Az egyesület célja, természetjárás népszerűsítése, természetjáró túrák szervezése, lebonyolítása, támogatása. Egészséges életmódra nevelés. Ellátni az idegenforgalommal foglalkozó személyek és cégek érdekképviseletét. konferenciák, vitaestek, előadások szervezése, támogatása és lebonyolítása. Kulturális-, szabadidős-, és sportprogramok szervezése, támogatása é lebonyolítása. Hagyományőrző és tradícióápolás. Kapcsolatteremtés és kapcsolattartás a hasonló területek működő társszervezetekkel. Összehangolni e gazdasági szereplők tevékenységét. Térség idegenforgalmának fellendítése. Településekre érkező vendégek számának növelése. Turisztikai termékfejlesztés.
Az Egyesület egyik kiemelt célja egyfajta „információs akadálymentesítés” a térségben. Az Egyesület eszközöket kíván ahhoz nyújtani, hogy a térségi szereplők megismerjék egymást, a helyi lakosok megismerjék környezetüket, a térségen kívüliek megismerjék a „Zala- Menti Térséget”.

Az információs akadálymentesítésnek több eszköze is van a Nagypáliban található Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentrumában található Információs pont,az Egyesület facebookon való megjelenése,honlapon való megjelenés lehetőséget ad arra, hogy minden fontos térségi információ egy helyen elérhető legyen.

 Nyomtat   
Kezdőlap Hírek - Közlemények Köszöntő Történelem Szervezet Események Eredmények Fejlesztések Civil szervezetek Galéria Naptár Térkép Labdarugó csapatunk Tourinform Iroda NFÖ NFÖ, PMI közzététel Zala-Menti Turisztikai Közh. Egy. Rólunk írták... Próba
(c) SimCorp, 2008-2010    Adatvédelmi leírás